Cox Engines Forum
You are not logged in! Please login or register.

Logged in members see NO ADVERTISEMENTS!


Anyone's smilies on the forums quit working? Cox_ba12




Anyone's smilies on the forums quit working? Pixel

Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Roddie tears-down his recent bench-run engine
by gkamysz Today at 9:12 am

» K&B Torp Jr 035 glow plug(s)
by ncpiperpilot Today at 5:20 am

» Scientific Gulfhawk
by duaneh Today at 1:21 am

» Sold out Cox .049 silencers for sale
by 1/2A Nut Yesterday at 7:24 pm

» Nostalgia alert, my 1959 Corvette revisited
by rsv1cox Yesterday at 6:19 pm

» Does this book interest anyone?
by GallopingGhostler Yesterday at 6:13 pm

» Cox Ryan ST 2.0
by GallopingGhostler Yesterday at 3:47 pm

» Gut instinct
by Onelife Tue May 21, 2024 5:39 pm

» My Cox .049 reedy with a Galbreath head and Nelson plug
by F4D Phantom II Tue May 21, 2024 11:03 am

» audio-tach anyone?
by roddie Mon May 20, 2024 9:09 pm

» Jim Walkers FireBee - This is going to be fun
by rsv1cox Mon May 20, 2024 8:16 pm

» Prayers for my Wife Please
by fit90 Mon May 20, 2024 7:34 am

Cox Engine of The Month
May-2024
1/2A Nut's

"Cox Tee Dee .051 RC Marine"



PAST WINNERS
CEF Traveling Engine

Win This Engine!
Gallery


Anyone's smilies on the forums quit working? Empty
Live on Patrol


Anyone's smilies on the forums quit working?

Go down

Anyone's smilies on the forums quit working? Empty Anyone's smilies on the forums quit working?

Post  RknRusty Tue Dec 13, 2011 11:39 pm

I can see other people's smilies, but I can not insert one. If I click on one, the cursor just disappears.

_________________
Don't Panic!
...and never Ever think about how good you are at something...
while you're doing it!


My Hot Rock & Blues Playlist
RknRusty
RknRusty
Rest In Peace
Rest In Peace

Posts : 10869
Join date : 2011-08-10
Age : 68
Location : South Carolina, USA

Back to top Go down

Anyone's smilies on the forums quit working? Empty Re: Anyone's smilies on the forums quit working?

Post  SuperDave Wed Dec 14, 2011 8:14 am

Shocked lol! lol!

Here are mine, dunno 'bout yours.
SuperDave
SuperDave
Rest In Peace
Rest In Peace

Posts : 3552
Join date : 2011-08-13
Location : Washington (state)

Back to top Go down

Anyone's smilies on the forums quit working? Empty Re: Anyone's smilies on the forums quit working?

Post  microflitedude Wed Dec 14, 2011 8:40 am

Clear out your browser's cookies - sometimes that can do it.
microflitedude
microflitedude
Top Poster
Top Poster

Posts : 3417
Join date : 2011-08-17
Age : 26
Location : Columbia, SC

https://www.facebook.com/MiniCub?fref=ts

Back to top Go down

Anyone's smilies on the forums quit working? Empty Re: Anyone's smilies on the forums quit working?

Post  nitroairplane Wed Dec 14, 2011 8:48 am

Small Cox Logo Shocked
put in the code for a smiley and see if it makes one.
e.g. : ) without the space.
nitroairplane
nitroairplane
Top Poster
Top Poster

Posts : 6956
Join date : 2011-04-11
Location : London

http://modeldieselengines.forumstopic.com/

Back to top Go down

Anyone's smilies on the forums quit working? Empty Re: Anyone's smilies on the forums quit working?

Post  RknRusty Wed Dec 14, 2011 10:13 am

Smile

Yep that works.
I'm using Opera 11.60. It's a new version, I bet that's the problem. I clear out the whole system every day with CCleaner.
I'll sign in with IE9, I bet it will work.

_________________
Don't Panic!
...and never Ever think about how good you are at something...
while you're doing it!


My Hot Rock & Blues Playlist
RknRusty
RknRusty
Rest In Peace
Rest In Peace

Posts : 10869
Join date : 2011-08-10
Age : 68
Location : South Carolina, USA

Back to top Go down

Anyone's smilies on the forums quit working? Empty Re: Anyone's smilies on the forums quit working?

Post  nitroairplane Wed Dec 14, 2011 10:15 am

OK so I think it must be your browser because I am on Safari.
nitroairplane
nitroairplane
Top Poster
Top Poster

Posts : 6956
Join date : 2011-04-11
Location : London

http://modeldieselengines.forumstopic.com/

Back to top Go down

Anyone's smilies on the forums quit working? Empty Re: Anyone's smilies on the forums quit working?

Post  RknRusty Wed Dec 14, 2011 10:16 am

Small Cox Logo Biplane Computer Issues Flying

Yep that's it. It's Opera that isn't working right. They'll probably update again in another day or two.

_________________
Don't Panic!
...and never Ever think about how good you are at something...
while you're doing it!


My Hot Rock & Blues Playlist
RknRusty
RknRusty
Rest In Peace
Rest In Peace

Posts : 10869
Join date : 2011-08-10
Age : 68
Location : South Carolina, USA

Back to top Go down

Anyone's smilies on the forums quit working? Empty Re: Anyone's smilies on the forums quit working?

Post  nitroairplane Wed Dec 14, 2011 10:20 am

RknRusty wrote: Small Cox Logo Biplane Computer Issues Flying

Yep that's it. It's Opera that isn't working right. They'll probably update again in another day or two.

Thats why I use safari!
nitroairplane
nitroairplane
Top Poster
Top Poster

Posts : 6956
Join date : 2011-04-11
Location : London

http://modeldieselengines.forumstopic.com/

Back to top Go down

Anyone's smilies on the forums quit working? Empty Re: Anyone's smilies on the forums quit working?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum